VO Haaglanden
Bericht aan leerlingen groep 8 en hun ouders.

Bericht aan leerlingen groep 8 en hun ouders.

11 januari 2022

Beste leerling groep 8/ geachte ouder(s),

De periode op de basisschool loopt bijna ten einde. Er komt een spannende overstap aan naar een school voor voortgezet onderwijs. Er moet dus een belangrijke keuze gemaakt worden. 

Om jou en je ouders/verzorgers bij die keuze te helpen hebben wij met jouw huidige school een Magazine gemaakt om de 10 VO-scholen van de Stichting VO Haaglanden aan jullie voor te stellen.

Dat zijn het Dalton Den Haag, Praktijkschool De Einder, Gymnasium Haganum, Lyceum Ypenburg, het Montessori Lyceum, het Maris College, het Maerlant-Lyceym, de Johan de Witt Scholengroep, het Rijswijks Lyceum/Van Vredenburch College en het Segbroek College. 

Jij/u treft ons Magazine hier aan.

Al onze VO-scholen stellen zich in dit Magazine voor. Onze leerlingen vertellen wat ze van hun school vinden en wat de verschillende scholen zo bijzonder en speciaal maakt. Omdat die heel modern is, of juist omdat het een prachtig opgeknapte school is die al heel lang bestaat. En zo nog veel meer.

Wij hopen dat jullie en je ouders/verzorgers het Magazine met heel veel plezier zullen lezen en bekijken. En dat het jullie helpt om een goede keuze te maken. En dat jullie dan later net zo trots zijn op je nieuwe school als deze leerlingen uit het Magazine.

Klik hier om naar het Magazine te gaan.

Ook kun je het Magazine bekijken op je mobiele telefoon. Onderaan dit bericht vind je een QR-code. Gebruik de camera van je mobiele telefoon en richt die op de QR-code. Je komt dan automatisch terecht in het Magazine.

Met vriendelijke groet,
Arno Peters
Voorzitter college van bestuur VO Haaglanden