Haagse onderwijsacademie

Bij ons blijf je je ontwikkelen

Werken op onze scholen is als je bewegen in een minimaatschappij: veel kwesties die je in het nieuws leest, ben jij allang tegengekomen op de gang, op het schoolplein of in de klas.

Om te zorgen dat je geïnspireerd blijft voor & door alles wat zich aandient, biedt onze Haagse OnderwijsAcademie (HOA) al onze medewerkers een stevige, volle jaarkalender met cursussen, trainingen en workshops. De HOA is een gezamenlijk initiatief van VO Haaglanden en onze collega’s van Scholengroep Spinoza.

De experts van de academie praten je bij over persoonlijk leiderschap, helpen met verdere professionalisering in je vak, geven je de laatste inzichten over persoonlijke vitaliteit, vergroten je mentorvaardigheden, je communicatieve kracht en je coaching-skills en als je een startende docent bent, ondersteunt de academie je van startbekwaamheid naar vakbekwaamheid.

Door jezelf te blijven ontwikkelen, haal je het beste in jezelf naar boven, vergroot je je kansen en blijf je vitaal. Je bepaalt zelf waar je op dit moment aan toe bent.